Buitenverwarming

Buitenverwarming kopen bij Hubo

Zit je graag in je prachtige tuin of op jouw gezellig terras? Met onze buitenverwarming kan je tijdens koudere periodes langer buiten genieten van je tuin of terras. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinstoelen van merken zoals Practo Garden, Eurom, Profile en nog meer. We hebben zowel vuurkorven als terrasverwarmers voor je in ons assortiment. Hieronder zetten we de verschillende verwarmingen voor buiten voor jou op een rijtje.

Welke buitenverwarming kiezen?

Vuurkorf

Vuurkorven

Een vuurkorf is een gezellige en makkelijke manier om buiten te genieten van de warmte. Deze kan eenvoudig en snel op het terras geplaatst worden en zorgt ervoor dat het vuur zich veilig in de vuurkorf bevindt. Ontdek hier ons assortiment vuurkorven en vuurschalen.

Terrasverwarmer

Terrasverwarming

Terrasverwarmers op gas zijn makkelijk te verplaatsen en hebben een groter warmtebereik dan een terrasverwarmer op elektriciteit. Over het algemeen is een terrasverwarmer op elektriciteit goedkoper in gebruik dan op gas, je kan deze verwarmer makkelijk aansluiten en het systeem koppelen aan een bewegingssensor om energie te besparen. Ontdek hier ons aanbod terrasverwarmers.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment buitenverwarmingen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.