Traprenovatie op maat bestellen

Je trap renoveren gaat eenvoudig met onze traprenovatie op maat service in samenwerking met CanDo. Je geeft je wensen door in onze configurator. Vervolgens neemt CanDo binnen de 5 dagen contact met je op voor een opmeetafspraak bij je thuis dat ongeveer 45 tot 60min. zal duren. Daarna wordt alles mooi op maat gezaagd. Binnen 25 werkdagen is je traprenovatie gereed en wordt deze bij je thuis geleverd of in jouw gewenste Hubo-winkel. De montage kan je eenvoudig zelf doen met ons advies of laten doen. Zo renoveer jij jouw trap kwalitatief met hoogwaardig materiaal voor een betaalbare prijs!

Traprenovatie op maat bestellen

Traprenovatie bestellen in 4 eenvoudige stappen

Stap 1: Open of dichte trap?

Een dichte trap heeft stootborden tussen de treden en krijg je de overzettreden en stootborden op maat. Bij een open trap kijk je tussen de treden door. Je ontvangt hiervoor overzettreden en opentrapprofielen voor de achterzijde van je treden op maat. Aan de binnenkant van de geleverde overzettreden zie je de naturel MDF kleur.

Stap 2: Kies aantal treden

Let op!  Tel bij het totaal aantal treden niet de vloer van de verdieping mee. Hiervoor wordt altijd een overzetprofiel geleverd.

Stap 3: Kleur/materiaal treden en stootborden

Kies de kleur en materiaal voor je treden en stootborden. Voor de materialen kan je kiezen uit laminaat, PVC en echt eiken. Bij iedere trap wordt een bijpassend afwerkprofiel bijgeleverd voor bovenaan de trap bij de verdiepingsvloer.

Stap 4: Montageservice of zelf monteren?

Wil je jouw traprenovatie laten plaatsen? Duid deze dan aan in de configurator. Monteer je jouw traprenovatie liever zelf? Dat kan eenvoudig met de montageinstructies die mee bij je trap worden bezorgd.

Let op!  Bij een open trap blijft de onderkant van de treden zichtbaar. We adviseren om de onderkant van de trap te schilderen voor de traprenovatie.

Traprenovatie bestellen

Hoe bereid ik me voor op de inmeetafspraak?

Voor je afspraak zorg je ervoor dat je trap vrij is van: vloerbedekking, lijmresten, uitstekende nieten, neuslatten en sierlijsten om de inmeting te kunnen laten plaatsvinden. 
Het is enkel mogelijk om trappen op te meten waarbij de treden opgesloten zitten tussen de wangen van de trap. Zwevende trapdelen zonder zijkanten zijn niet mogelijk.