Sfeermakers in je badkamer

Natuurlijk zijn badkameraccessoires in eerste instantie functioneel, maar ze dragen ook bij aan de sfeer die je wil creëren in je badkamer. En die sfeer wordt steeds belangrijker omdat de badkamer almaar meer als volwaardige leef- en ontspanningsruimte dienst doet. Voor welke stijl je ook kiest, er is steeds een passende Tiger accessoire serie die jouw badkamer of toilet volledig maakt!

Welke badkamer stijl kies jij?

Badkamer accessoires Tiger: Noon serie

Stijl 1: Baden in luxe

De badkamer evolueert langzaam van een praktische ruimte naar een volwaardige leefruimte die met zorg wordt ingericht. Steeds vaker dienen badkamers in moderne design en boetiek hotels als inspiratiebron en kopiëren we deze look in huis. Wil je ook baden in luxe? De Noon accessoire serie geeft je badkamer net dat ietsje meer doordat design, kwaliteit en functionaliteit naadloos samenkomen in deze premium collectie van Tiger.

Deze accessoire serie bestaat uit een groot aantal badkamer- en toiletaccessoires, zodat je beiden in dezelfde stijl kan aankleden.

Tiger - Badkamerstijl Urban

Stijl 2: Stedelijk stoer

Tiger Urban accessoires zorgen voor een stoere, stedelijke vibe in jouw badkamer of toilet. De artikelen zijn verkrijgbaar in zwart en wit, in een mooie matte uitvoering. Naast dat je kunt kiezen uit twee kleuren, kun je met deze serie ook zelf de accentkleuren bepalen. Bij de witte accessoires wordt namelijk een grijze en een licht eiken ring meegeleverd, en bij de matzwarte accessoires een koperen en een grijze ring.

Hou je van afwisseling? Je kan de ringen makkelijk verwisselen voor een geheel nieuwe look.

Stijl 3: Industrial met een twist

Door het gebruik van contrasterende materialen laten de accessoires uit de Tiger Tune serie zich moeiteloos combineren met iedere interieurstijl. De zorgvuldig ontworpen accessoires geven een moderne twist aan jouw badkamer en toilet. Allen zijn gemakkelijk te monteren op iedere stevige en gladde ondergrond dankzij de krachtige dubbelzijdige 3M tape. Traditioneel schroeven kan natuurlijk ook.

Haal een echte award winnaar in huis, de Tune serie is namelijk genomineerd voor de Goed Industrieel Ontwerp (GIO) award.

Tiger - Badkamerstijl Colar

Stijl 4: Strak design dat blijft plakken

Een slank design en strakke lijnen, dat is de Tiger Colar serie die perfect pas in de moderne badkamer. Check zeker de handige opbergmogelijkheden die deze serie biedt, onder meer in de minimalistische planchetten of de toiletrolhouder met geïntegreerd planchet waar je bijvoorbeeld makkelijk een mobiele telefoon op kwijt kan. Allen zijn gemakkelijk te monteren op iedere stevige en gladde ondergrond dankzij de krachtige dubbelzijdige 3M tape.

Colar, een serie van weinig woorden.

Tiger - Badkamerstijl Onu

Stijl 5: Eigentijds en vriendelijk

De Tiger Onu serie is creatief in al zijn eenvoud. Op een verrassende manier combineerden onze ontwerpers vierkante vormen met subtiele ronde details. Met als resultaat een subtiele accessoire serie die zich in iedere badkamer of toilet thuis voelt of deze nu klassiek, modern of landelijk ingericht is.

Hoe mooi kan eenvoud zijn, dat ontdek je vanzelf als je de Tiger Onu serie in huis haalt.

Tiger - Badkamerstijl Impuls

Stijl 6: Een speels accent

De lichtvoetige en vriendelijke vormgeving van de Tiger Impuls serie geeft jouw badkamer of toilet een frisse uitstraling. Ben je op zoek naar accessoires die niet heel erg opvallen maar wel een levendige toets aan het geheel geven, dan is Impuls helemaal je ding!

Een serie voor de speelvogels onder ons die het graag luchtig houden.

Onze favoriete badkamer sfeermakers in de kijker

Urban serie: Stedelijk stoer

Onu serie: Eigentijds en vriendelijk