Bison afdichtband 1m x 75mm grijs

Merk: Bison Hubo-referentie: 167992
Kenmerken
  • Toepassing Geschikt voor water- en weerbestendig afdichten van naden en scheuren in dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichten, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. Ook tegen lekkages bij auto's en caravans. Hecht op alle bekende bouwmaterialen, zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal, glas, hout, bitumen en plastic.
  • UV bestendig
  • Met de hand afscheurbaar
  • Merk Bison
Alle kenmerken
11,59

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

Deze water- en weerbestendige, aluminiumkleurige afdichtingstape is ideaal voor het afdichten en repareren van lekkages bij dakgoten. De tape is geschikt voor water- en weerbestendig afdichten van naden en scheuren in dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichten, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. De tape is ook geschikt tegen lekkages bij auto's en caravans. Hij hecht op alle bekende bouwmaterialen zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal en glas.

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Geschikt voor water- en weerbestendig afdichten van naden en scheuren in dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichten, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. Ook tegen lekkages bij auto's en caravans. Hecht op alle bekende bouwmaterialen, zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal, glas, hout, bitumen en plastic.
UV bestendig
Met de hand afscheurbaar
Lengte rol
1 m
Materiaal van Doeloppervlak
Anders
Binnen/buitengebruik
Buiten
Niveau van waterbestendigheid
Waterbestendig
Hittebestendig
Maximale verwerkingstemperatuur
35 °C
Verwijderbaar na aantal dagen
0 d
Versterkt
Minimale verwerkingstemperatuur
5 °C
Beschrijfbaar
Verwijderbaar
Niet verwijderbaar
Algemene kenmerken
Merk
Bison
Gewicht
0,11 kg
Lengte
30 mm
Hoogte
75 mm
Breedte
60 mm
Fysieke kenmerken
Kleur
Grijs
Type tape
Klustape
Type structuur
Effen
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
3,8 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,121 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
9 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
21,5 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
167992
EAN- / barcode
8710439125008
Leverancierscode
6302406
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.