Bison lijmspray 500ml transparant

Kenmerken
Type lijm
Secondelijm 

Toepassing
Lijmen 

Inhoud
500 ml

Gebruik
Binnen 

Materiaal van doeloppervlak
Alle oppervlaktes 

Kleur
Transparant 

16,99
33,98/l
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De lijmspray van Bison is een transparante contactlijm in spray-vorm. De lijm wordt gebruikt voor het verlijmen van papier, karton, foto's, posters, reproducties, vilt, textiel, kurk, piepschuim, polyetherschuim, metaalfolies onderling en op hout, board, spaanplaat, glas, beton en metalen. De spray kan ook gebruikt worden voor tijdelijke bevestigingen van bijvoorbeeld sjablonen.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type lijm
Secondelijm 
Gebruik
Binnen 
Kleur
Transparant 
Technische kenmerken
Toepassing
Lijmen 
Inhoud
500 ml
Materiaal van doeloppervlak
Alle oppervlaktes 
Algemene kenmerken
Merk
Bison 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
23,9 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,462 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
26,8 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
20,1 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
165179
Leverancierscode
1308160
EAN- / barcode
8710439015118
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P410+P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P261: Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis