Bref Duo-Activ' WC-blokjes 50ml den 2-in-1

1 van2
Kenmerken
Toepassing
Badkamer 

Inhoud
1 l

Inhoud
1 kg

Verdunning
Gebruiksklaar 

Breedte
12,7 mm

Lengte
17 cm

4,49
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De 2-in-1 Duo-Activ' WC-blokjes van Bref zorgen ervoor dat je toilet de hele tijd netjes is en fris naar dennengeur ruikt. Het linkse, blauwe compartiment bevat reinigende bestanddelen, die kalk en vuil verwijderen. Het rechtse compartiment bevat een fris parfum dat je toilet ontgeurt als je doorspoelt. Er vormt zich dan ook een mooie en nette laag schuim op het wateroppervlak.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Toepassing
Badkamer 
Breedte
12,7 mm
Lengte
17 cm
Gewicht
0,05 kg
Technische kenmerken
Inhoud
1 l
Inhoud
1 kg
Verdunning
Gebruiksklaar 
Algemene kenmerken
Merk
Bref 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
17,6 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,93 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
40 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
13,2 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
772609
Leverancierscode
1053967
EAN- / barcode
5410091738068
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Waarschuwingen (H-zinnen)
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H315: Veroorzaakt huidirritatie. EUH208: Bevat METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE AND METHYLISOTHIAZOLINONE. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis