Castrol Magnatec Stop-Start motorolie 5W-30 A5 5l

Kenmerken
Inhoud
5 l

Merk
Castrol 

98,99
19,80/l
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De Castrol Magnatec Stop-Start motorolie 5W-30 A5 vormt een zelfherstellende laag die aan metalen oppervlakken kleeft en zo je motor beschermt in drukke verkeersomstandigheden. De motorolie met volledige synthetische technologie biedt ononderbroken bescherming voor alle rijomstandigheden, elke rijstijl en alle temperaturen. Ook bij het starten in extreme kou levert Castrol Magnatec Stop-Start 5W-30 A5 uitmuntende prestaties.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Inhoud
5 l
Algemene kenmerken
Merk
Castrol 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
26 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
4,39 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
30 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
11,7 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
833311
Leverancierscode
1845053
EAN- / barcode
4008177124143
Veiligheidsinformatie
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH210: Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar. EUH208: Bevat t 2-methylundecanal, 4-tert-butylcyclohexyl acetate, Cineole, LINALOOL , linalylacetaat, Mengsel van: 5-chloor-2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 247-500-7] en 2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 220-239-6] (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis