Chacon draadloze deurbel met fotomelding

Hubo-referentie: 1068952
44,99

Recupel incl.

Levering

6,99

Levering binnen 4 werkdagen

Leveringsinformatie

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

Zie wie er aanbelt met fotomelding via je Dio One app!Beltoonmeldingen op je smartphone en bel - Foto's maken: wanneer iemand aanbelt, dan ontvang je een fotomelding. Voor extra veiligheid. Je slaapt rustig en plotseling hoor je uw deurbel rinkelen. Iemand heeft net gebeld... Maar wie kan er op dit late uur nog aan je deur staan? Geen paniek, de nacht voordien had je gedacht om je nieuwe DioBell-B11 te installeren! Je neemt je smartphone en klikt op de fotomelding voordat je de deur opent, of niet, voor je mysterieuze nachtelijke bezoeker. Dit alles zonder te bewegen, en vanuit je bed.

KLOK DIE DE DAG REDT...

Je hebt net je maaltijd besteld, maar je kunt je smartphone niet vinden. Hoe weet je of je bezorger is aangekomen? Plotseling hoor je een melodietje rinkelen... Het eten is klaar! En ja, je nieuwe deurbel is gekoppeld aan een bel, zodat je op elk moment kunt horen of er iemand aanbelt. Zelfs als je je smartphone niet bij de hand hebt.

CREËER JE EIGEN ECOSYSTEEM

Met onze DiO-producten kan je je eigen ecosysteem creëren. Dit betekent dat je verschillende producten uit het assortiment naar wens met elkaar kunt combineren. Dit is een ideaal voorbeeld voor kleine en/of middelgrote winkels; je kunt bijvoorbeeld de beltoon van deze draadloze deurbel combineren met een DiO openingsmelder. Als er iemand de deur opent, klinkt er een melodie.

  • Nachtzicht 
  • Beltoon met flits, 38 melodieën en 3 geluidsniveaus 
  • Bereik tussen bel en drukknop: 60m 
  • Fotokwaliteit: 640x 480p 
  • Inclusief naamplaatje 
  • Batterijen: 3x AA batterijen (niet inbegrepen) 
  • 100% compatibel met het DiO assortiment

Kenmerken

Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
6 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,1 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
7,8 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
19 cm
Fysieke kenmerken
Breedte
60 mm
Gewicht
0,2 kg
Hoogte
19 cm
Lengte
78 mm
Referenties en codes
Hubo-referentie
1068952
EAN- / barcode
5411478002116
Leverancierscode
DIOBELL-B11
Recupel Bebat
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.