Hammerite lak hoogglans 0,25l rood

Kenmerken
Type verf voor speciale doeleinden
Metaallak 

Lijn
Metaallak 

Kleur
Multi 

Weerbestendig
Ja

Afwasbaar
Ja

Afwerking
Hoogglans 

18,99
75,96/Liter
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Decoratieve roestwerende metaallak op solventbasis met DUALTECH technologie.DUALTECH technologie biedt een dubbele bescherming tegen weersinvloeden door zijn waterafstotende én roestwerende werking. Geschikt voor alle soorten metaal. Voor gebruik buiten en binnen. Kan rechtstreeks worden aangebracht op ferro metalen. Bij toepassing op non-ferro metalen eerst voorbehandelen met Hammerite Non Ferro Metaal Primer.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type verf voor speciale doeleinden
Metaallak 
Lijn
Metaallak 
Kleur
Multi 
Glanstype
Hoogglans 
Gewicht
0,24 kg
Verpakking
Blik 
Technische kenmerken
Weerbestendig
Afwasbaar
Afwerking
Hoogglans 
Binnen/buitengebruik
Buiten , Binnen 
Inhoud
0,25 l
Verfbasis
Solventgedragen 
Droogtijd
7 h
Overschilderbaar na
4 h
Materiaal van doeloppervlak
Metaal 
Rendement per liter
10 m²
Stofdroog na
Roestwerend
Verwerkingsmethode
Kwast 
Substantie
Vloeistof 
Rendement
10 m²/l
Rendement condities
Het in het documentatieblad genoemde rendement (in m2 per liter per laag) is een theoretische waarde. Dit gaat uit van een vrij ideale situatie zoals een gladde ondergrond. Het rendement is óók afhankelijk van de applicatiemethode, de ruwheid, structuur en porositeit van de ondergrond. Het praktisch verbruik zal dus per object en situatie verschillen en mogelijk lager uitkomen dan vermelde theoretische waarde. 
Geschikt voor
Hekwerken 
Geschikt voor ondergrond
Bestaande verflagen 
Algemene kenmerken
Merk
Hammerite 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
22,5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,295 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
15 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
7,5 cm
Verven voor Speciale Doeleinden
Hittebestendig
-
Referenties en codes
Hubo-referentie
946683
Leverancierscode
5082260
EAN- / barcode
5410083410804
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. EUH211: Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H226: Ontvlambare vloeistof en damp. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P312: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P304: Na inademing: P403+P233: Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P261: Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P273: Voorkom lozing in het milieu. P405: Achter slot bewaren. P403+P235: Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis