HG dieptereiniger leder 250ml

Merk: HG Hubo-referentie: 48129
Kenmerken
  • Merk HG
  • Volume 0,25 l
  • Materiaal van Doeloppervlak Anders
Alle kenmerken
11,59
46,36/l

6,99

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

HG dieptereiniger voor leer is een milde reiniger op waterbasis die zeer geschikt is voor het reinigen van vol-aniline en gedekverfde leersoorten. HG dieptereiniger voor leer werkt tot in de porie van de leerfinish en legt een perfecte basis voor een behandeling met HG 4 in 1 voor leer.

Doe een beetje HG dieptereiniger voor leer op een schone en zachte doek. Reinig het leer met ronddraaiende bewegingen zonder druk uit te oefenen. Laat de reiniger bij vlekken ongeveer 10 à 30 seconden inwerken en neem dan met een schone doek het losgeweekte vuil op. Laat het leer nu 30 minuten drogen.

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
HG
Gewicht
0,25 kg
Lengte
14,4 cm
Breedte
67 mm
Type doeloppervlak
Anders
Technische kenmerken
Volume
0,25 l
Materiaal van Doeloppervlak
Anders
Schurend
Substantie
Vloeistof
Toepassing
HG dieptereiniger voor leer is een milde reiniger op waterbasis die zeer geschikt is voor het reinigen van vol-aniline en gedekverfde leersoorten, zoals meubelen, koffers en tassen. Het product werkt tot in de poriën van de leerfinish en legt een perfecte basis voor een behandeling met HG 4 in 1 voor leer.
Inwerktijd
1 min
Gebruiksinstructies
Gebruiksaanwijzing: lees voor gebruik de gehele gebruiksaanwijzing! Goed schudden voor gebruik! Bevochtig een schone zachte doek met HG dieptereiniger voor leer. Het leeroppervlak vervolgens reinigen door ronddraaiende bewegingen te maken zonder druk uit te oefenen. Bij vlekken HG dieptereiniger voor leer gedurende 10-30 sec. laten inwerken en met een schone doek het losgeweekte vuil opnemen. Bij reiniging van grote oppervlakken regelmatig een schone doek nemen.
Fysieke kenmerken
Type dispenser
Anders
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,29 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
14,4 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
48129
EAN- / barcode
8711577189846
Leverancierscode
173030103
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.