HG geurverwijderaar kattenbak 500ml

Merk: HG Hubo-referentie: 15826
Kenmerken
  • Merk HG
  • Toepassing Verwijdert de stank uit een kattenbak.
  • Volume 0,5 l
  • Materiaal van doeloppervlak Mineraal
  • Gebruiksinstructies 1. De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien. 2. Bespuit de schone kattenbakkorrels rijkelijk met HG tegen kattenbakgeur, zodat de bovenlaag goed bevochtigd is, en schep ze om. Desgewenst kan ook de bak zelf ingespoten worden. 3. Het product zal direct in werking treden zodra de kat zijn behoefte doet. 4. Indien, na verloop van tijd, de kattenbak toch weer gaat ruiken, kunt u eenvoudig bijsprayen! 5. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (OFF).
Alle kenmerken
7,89
15,78/l

Levering

6,99

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

HG tegen kattenbakgeur is een uniek, biologisch en geurloos product, dat de stankmoleculen in de kattenurine afbreekt. Hierdoor blijft de kattenbak fris ruiken, met als prettige bijkomstigheid dat de kattenbak veel minder vaak verschoont hoeft te worden. HG tegen kattenbakgeur is ongevaarlijk voor dier en mens.

Bespuit de schone kattenbakkorrels rijkelijk met HG tegen kattenbakgeur, zodat de bovenlaag goed bevochtigd is en schep ze om. Indien gewenst, kan ook de kattenbak zelf ingespoten worden. Het product zal direct in werking treden zodra de kat zijn behoefte doet. Indien, na verloop van tijd, de kattenbak toch weer gaat ruiken, dan kan er tussentijds gewoon nogmaals gesprayd worden.

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
HG
Code type doeloppervlak
Anders
Technische kenmerken
Toepassing
Verwijdert de stank uit een kattenbak.
Volume
0,5 l
Materiaal van doeloppervlak
Mineraal
Gebruiksinstructies
1. De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien. 2. Bespuit de schone kattenbakkorrels rijkelijk met HG tegen kattenbakgeur, zodat de bovenlaag goed bevochtigd is, en schep ze om. Desgewenst kan ook de bak zelf ingespoten worden. 3. Het product zal direct in werking treden zodra de kat zijn behoefte doet. 4. Indien, na verloop van tijd, de kattenbak toch weer gaat ruiken, kunt u eenvoudig bijsprayen! 5. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (OFF).
Gebruiksklaar
Schurend
Nee
Substantie
Vloeistof
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
9,4 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,57 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
24,9 cm
Fysieke kenmerken
Breedte
67 mm
Gewicht
0,494 kg
Lengte
24,9 cm
Code type dispenser
Sprayfles
Referenties en codes
Hubo-referentie
15826
EAN- / barcode
8711577190613
Leverancierscode
409050103
Veiligheidsinformatie
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.