HG krachtreiniger laminaat 1l

Merk: HG Hubo-referentie: 48035
Kenmerken
  • Merk HG
  • Volume 1 l
  • Materiaal van Doeloppervlak Laminaat
Alle kenmerken
8,99
8,99/l

Gratis levering

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

De HG laminaat krachtreiniger is een krachtige reiniger voor het veilig en snel verwijderen van hardnekkig vuil, vet en beschermfilms van alle soorten laminaat. Los één liter op in een halve emmer (5l) lauw water en breng dit op met behulp van een goed uitgewrongen mop of dweil en spoel deze regelmatig uit in de gemaakte oplossing. Niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen.

Voor het verwijderen van HG laminaat beschermfilm met glans (laminaat glans): Doe het product onverdund in een emmer en breng het vervolgens aan met behulp van een goed uitgewrongen mop of dweil. Vervolgens enige minuten laten inwerken en daarna de vloeistof opnemen met behulp van een schone en goed uitgewrongen dweil. Aansluitend nog 1 à 2 maal nadweilen met een goed uitgewrongen dweil.

  • Verbruik: +/- 10-15 m² per liter onverdund
  • Verbruik: +/- 25-50 m² per liter verdund

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
HG
Gewicht
1,026 kg
Lengte
20,6 cm
Breedte
74 mm
Type doeloppervlak
Laminaat - hout, Laminaat - kunststof
Technische kenmerken
Volume
1 l
Materiaal van Doeloppervlak
Laminaat
Schurend
Substantie
Vloeistof
Toepassing
HG laminaat krachtreiniger (product 74) verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil en vet van alle soorten laminaat vloeren. Het is ook geschikt voor het verwijderen van beschermfilms, zoals de HG laminaat beschermfilm met glans (product 70). 1 liter onverdund is goed voor ongeveer 10 a 15m2 en verdund is het goed voor ongeveer 25 a 50m2.
Inwerktijd
2 min
Aantal m²
15
Gebruiksinstructies
Voor de normale krachtige reiniging: Los één liter op in een halve emmer (5L) lauw water en breng dit op met behulp van een goed uitgewrongen mop of dweil en spoel deze regelmatig uit in de gemaakte oplossing. Niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. Voor het verwijderen van beschermfilms: Doe het product onverdund in een emmer en breng het vervolgens aan met behulp van een goed uitgewrongen mop of dweil. De vloer mag hierbij niet te nat worden (zie Attentie). Vervolgens enige minuten laten inwerken en desgewenst de vloer opboenen met een schrobber of borstel. Neem daarna de vloeistof op met behulp van een schone en goed uitgewrongen dweil en spoel deze regelmatig uit in schoon water. Aansluitend nog 1 à 2 maal nadweilen met een goed uitgewrongen dweil en steeds schoon water. Verbruik: ± 10-15 m² per liter onverdund, ± 25-50 m² per liter verdund.
Fysieke kenmerken
Type dispenser
Anders
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
9,4 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
1,1 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
7,4 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
20,6 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
48035
EAN- / barcode
8711577189587
Leverancierscode
134100103
Veiligheidsinformatie
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH208: Bevat 3-jood-2-propynylbutylcarbamaat en octhilinone (ISO). Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.