HG krachtreiniger parket 1l

Merk: HG Hubo-referentie: 48030
Kenmerken
  • Merk HG
  • Volume 1 l
  • Materiaal van Doeloppervlak Eiken
Alle kenmerken
11,69
11,69/l

6,99

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

HG parket krachtreiniger is speciaal ontwikkeld voor het gemakkelijk, snel en veilig verwijderen van hardnekkig vuil en vet van gelakte parketvloeren. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van polish- en andere beschermfilms, zoals de HG parket beschermfilms. Dit product is absoluut veilig voor de laklaag.

Los één liter op in een halve emmer (5l) lauw water en breng dit op met behulp van een dweil of mop. Vervolgens ongeveer 5 minuten laten inwerken. Hierna de oplossing van het oppervlak verwijderen met behulp van een dweil, waarbij deze regelmatig moet worden uitgespoeld en uitgewrongen. Eventueel kan een waterzuiger worden gebruikt. Aansluitend de vloer nog 1x nadweilen met schoon water.

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
HG
Gewicht
1,026 kg
Lengte
20,6 cm
Breedte
74 mm
Type doeloppervlak
Hout/parket
Technische kenmerken
Volume
1 l
Materiaal van Doeloppervlak
Eiken
Schurend
Substantie
Vloeistof
Toepassing
HG parket krachtreiniger (product 55) verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil en vet van gelakte parketvloeren. Het product is absoluut veilig voor de laklaag van een parket vloer. Deze krachtreiniger is geschikt voor het verwijderen van polish en andere beschermfilms. 1 liter verdund is goed voor ongeveer 25 a 50m2.
Inwerktijd
5 min
Aantal m²
15
Gebruiksinstructies
Gebruiksaanwijzing: Voor de normale krachtige reiniging: Los 1 liter op in een halve emmer (5L) lauw water en breng dit op met behulp van een dweil of mop. Vervolgens ongeveer 5 minuten laten inwerken. Eventueel aansluitend het oppervlak voorzichtig schrobben met een schrobber of zachte borstel. Hierna de oplossing van het oppervlak verwijderen met behulp van een dweil, waarbij deze regelmatig moet worden uitgespoeld en uitgewrongen. (Eventueel kan een waterzuiger worden gebruikt.) Aansluitend de vloer nog 1 maal nadweilen met schoon water. Voor het verwijderen van sterk hechtende vervuiling of oude polish- en andere beschermfilms: Dit product onverdund toepassen. Volg verder de hierboven beschreven stappen. Verbruik: ± 10-15 m² per liter onverdund, ± 25-50 m² per liter verdund.
Gebruiksklaar
Fysieke kenmerken
Type dispenser
Anders
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
9,4 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
1,1 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
7,4 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
20,6 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
48030
EAN- / barcode
8711577189952
Leverancierscode
210100103
Veiligheidsinformatie
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH208: Bevat 3-jood-2-propynylbutylcarbamaat en octhilinone (ISO). Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.