HG onderhoudsmonteur voor vaat- en wasmachines 200ml

1 van2
Kenmerken
Toepassing
Keuken , Badkamer 

Inhoud
0,2 l

Verdunning
Gebruiksklaar 

Breedte
76 mm

Lengte
12,8 cm

Merk
HG 

8,95
44,75/l
Levering binnen 5 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Voorkom storingen in je was- en vaatwasmachine als gevolg van vervuiling met HG onderhoudsmonteur voor was- en vaatwasmachines. Dit product is ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde witgoed reparateurs en voorkomt en verhelpt storingen in was- en vaatwasmachines. Met het gebruik van HG onderhoudsmonteur wordt voorkomen dat door vervuiling van filters, vlotters, afvoerpijpen en ander moeilijk bereikbare onderdelen de machine defect raakt. Afdichtingrubbers blijven elastisch en waterbestendig waardoor er geen lekkage en kortsluiting kan ontstaan. Ook alle zichtbare onderdelen worden glanzend schoon, waardoor de machine niet alleen van binnen weer als nieuw is, maar er ook weer als nieuw uitziet.

Zorg dat de was- of vaatwasmachine leeg is. Vul het zeepbakje van de vaatwasmachine tot aan het bovenste streepje met HG onderhoudsmonteur. Stel het programma in op de hoogst mogelijke temperatuur, start direct het gehele programma en laat deze zonder onderbreking doorlopen. Bij wasmachines dient het hoofdwasmiddelenbakje of de machine zelf met één volledig flesje HG onderhoudsmonteur gevuld te worden. Voeg geen extra wasmiddel toe. Stel het programma in op de stand voor de bonte was. Zet daarna de wasmachine aan en laat ook deze geheel en zonder onderbreking, inclusief centrifugeren, uitdraaien.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Keuken , Badkamer 
Inhoud
0,2 l
Verdunning
Gebruiksklaar 
Fysieke kenmerken
Breedte
76 mm
Lengte
12,8 cm
Gewicht
0,282 kg
Algemene kenmerken
Merk
HG 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
7,6 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,282 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
12,8 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
3,8 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
77291
Leverancierscode
248020103
EAN- / barcode
8711577190125

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis