HG onderhoudsmonteur voor vaat- en wasmachines 200ml

Merk: HG Hubo-referentie: 77291
Kenmerken
  • Toepassing Verhelpt & voorkomt storingen.
  • Materiaal van doeloppervlak Anders
  • Merk HG
Alle kenmerken
11,69
58,45/l

Levering

6,99

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

Voorkom storingen in je was- en vaatwasmachine als gevolg van vervuiling met HG onderhoudsmonteur voor was- en vaatwasmachines. Dit product is ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde witgoed reparateurs en voorkomt en verhelpt storingen in was- en vaatwasmachines.

Met het gebruik van HG onderhoudsmonteur wordt voorkomen dat door vervuiling van filters, vlotters, afvoerpijpen en ander moeilijk bereikbare onderdelen de machine defect raakt. Afdichtingrubbers blijven elastisch en waterbestendig waardoor er geen lekkage en kortsluiting kan ontstaan. Ook alle zichtbare onderdelen worden glanzend schoon, waardoor de machine niet alleen van binnen weer als nieuw is, maar er ook weer als nieuw uitziet.

Zorg dat de was- of vaatwasmachine leeg is. Vul het zeepbakje van de vaatwasmachine tot aan het bovenste streepje met HG onderhoudsmonteur. Stel het programma in op de hoogst mogelijke temperatuur, start direct het gehele programma en laat deze zonder onderbreking doorlopen. Bij wasmachines dient het hoofdwasmiddelenbakje of de machine zelf met één volledig flesje HG onderhoudsmonteur gevuld te worden. Voeg geen extra wasmiddel toe. Stel het programma in op de stand voor de bonte was. Zet daarna de wasmachine aan en laat ook deze geheel en zonder onderbreking, inclusief centrifugeren, uitdraaien.

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Verhelpt & voorkomt storingen.
Materiaal van doeloppervlak
Anders
Schurend
Nee
Algemene kenmerken
Merk
HG
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
7,6 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,28 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
3,8 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
12,8 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
0,2 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
77291
EAN- / barcode
8711577190125
Leverancierscode
248020103
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P303+P361+P353: Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P301+P330+P331: Na inslikken: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.