HG tegen stinkende vaatwasser 500g

Merk: HG Hubo-referentie: 761211
Kenmerken
  • Merk HG
  • Materiaal van Doeloppervlak Anders
Alle kenmerken
7,89
15,78/l

Gratis levering

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

HG tegen stinkende vaatwasser zorgt voor een heerlijk fris ruikende vaatwasser. De vaatwasser kan gaan stinken door aanslag van vet, voedsel- en zeepresten in de afvoerleidingen, filter en rubbers. Dit product neemt deze vervuiling effectief weg en zorgt ervoor dat de vaatwasser voor een langere tijd lekker ruikt. Bovendien bevordert het gebruik de hygiëne en zorgt het voor een schonere vaat. Door de unieke formule is het mogelijk om dit product zowel mét als zonder vaat te gebruiken. 1 fles is goed voor 12 behandelingen

Bij gebruik met vaat:
Doseer 40 gram (4 dopjes) poeder van HG tegen stinkende vaatwasser in de houder voor het vaatwasmiddel. Leg het vaatwasblokje in de besteklade of bestekkorf. Laat vervolgens de vaatwasser met vaat een normaal programma (circa 50°C) geheel doorlopen.

Bij gebruik zonder vaat:
Doseer 40 gram (4 dopjes) poeder van HG tegen stinkende vaatwasser in de houder voor het vaatwasmiddel. Laat vervolgens de lege vaatwasser een normaal wasprogramma (circa 50°C) geheel doorlopen.

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
HG
Gewicht
0,5 kg
Type doeloppervlak
Anders
Technische kenmerken
Materiaal van Doeloppervlak
Anders
Schurend
Substantie
Poeder - Los
Toepassing
Vaatwassers kunnen minder fris ruiken, of zelfs stinken. Aanslag van vet, voedsel- en zeepresten in de afvoerleidingen, filter en rubbers zijn hier de oorzaak van. HG tegen stinkende vaatwasser neemt dergelijke vervuiling effectief weg en zorgt zo, voor langere tijd, voor een heerlijk fris ruikende vaatwasser. Bovendien bevordert het gebruik van dit product de hygiëne en een schonere vaat.
Gebruiksinstructies
Voor het beste resultaat wordt geadviseerd dit product te gebruiken zonder vaat. Gebruik zonder vaat: Doseer 4 dopjes (40 gram) poeder in de houder voor het vaatwasmiddel. Laat vervolgens de lege vaatwasser een normaal wasprogramma (circa 50°C) geheel doorlopen. Herhalingsadvies 1x per 2 weken. Gebruik mét vaat: Doseer 4 dopjes (40 gram) poeder in de houder voor het vaatwasmiddel en leg het vaatwasblokje in de besteklade of bestekkorf. Laat vervolgens de vaatwasser met vaat een normaal programma (circa 50°C) geheel doorlopen. Herhalingsadvies 1x per week.
Gebruiksklaar
Fysieke kenmerken
Type dispenser
Anders
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,56 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
21,1 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
761211
EAN- / barcode
8711577212742
Leverancierscode
636050103
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. EUH208: Bevat 3-jood-2-propynylbutylcarbamaat en octhilinone (ISO). Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P264: Na het werken met dit product handen grondig wassen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.