Kärcher Floor Cleaner 3 Cordless vloerreiniger

Merk Kärcher 
Inhoud 0,36 l
Reservoir 0,36 l

Meer kenmerken

Accessoires

Dit product bevindt zich in je winkelmandje. Klik hier!

299,-
239,-
-20%

Levering binnen 3 werkdagen

Verzendkosten: € 4,95

Extra informatie

Met de vloerreiniger FC 3 Cordless van Kärcher was dweilen nog nooit zo eenvoudig, snel en grondig. De bevochtigde roterende microvezelrollen nemen het vuil op en blijven steeds proper en klaar voor gebruik dankzij de zelfreinigende functie. De vloerreiniger is geschikt voor alle gebruikelijke harde vloeren van hout, steen of kunststof.

  • Roterende microvezelrollen met zelfreinigende functie
  • Minder waterverbruik voor een beter reinigingsresultaat
  • Krachtige Li-Ion batterij
  • Reinigingstijd van 20 minuten

Toon meer
Fysieke kenmerken
Breedte 22,6 cm
Hoogte 122 cm
Gewicht 2,4 kg
Technische kenmerken
Spanning 7,2 V
Inhoud 0,36 l
Reservoir 0,36 l
Garantie
Garantie 2 jaar 
Algemene kenmerken
Merk Kärcher 
Verpakking
Lengte verpakking  75,3 cm
Breedte verpakking  34 cm
Hoogte verpakking  19,7 cm
Gewicht verpakking 4,2 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie 901681
Leverancierscode 10553000
EAN- / barcode 4054278311852
Bebat
Recupel

Informatie en documentatie

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productaccessoires

Borstels

Kärcher Rollenset Floor Cleaner grijs 2 stuks

De tweedelige microvezel rollenset van de Kärcher Floor Cleaner is ontwikkeld voor een zachte natte reiniging en verzorging van alle harde vloeren, inclusief parket. De gele grijze Cleaner rollen zijn pluisvrij, zeer absorberend en bijzonder duurzaam. De rollen zijn wasbaar op 60°C en dankzij de verschillende kleuren, kan je een duidelijk onderscheid maken tussen de rollen die gebruikt kunnen worden voor verschillende reinigingstaken. Zo weet je altijd welke rol wordt gebruikt in de badkamer en welke in de keuken.

Klik hier voor meer informatie

Kärcher Rollenset Floor Cleaner geel 2 stuks

De tweedelige microvezel rollenset van de Kärcher Floor Cleaner is ontwikkeld voor een zachte natte reiniging en verzorging van alle harde vloeren, inclusief parket. De gele Floor Cleaner rollen zijn pluisvrij, zeer absorberend en bijzonder duurzaam. De rollen zijn wasbaar op 60°C en dankzij de verschillende kleuren, kan je een duidelijk onderscheid maken tussen de rollen die gebruikt kunnen worden voor verschillende reinigingstaken. Zo weet je altijd welke rol wordt gebruikt in de badkamer en welke in de keuken.

Klik hier voor meer informatie

Reinigingsmiddelen

Kärcher Vloerreinigingsmiddel FC 500ml Laminaat/Kurk/Verzegeld parket

Dit vloerreinigingsmiddel is geschikt voor het reinigen van laminaat, kurk en verzegeld parket en geeft je vloer een mooie glans. Dit product beschermt het hout tegen vocht en voorkomt zo een verweking van de ondergrond. Gebruik: vul de properwatertank van je vloerreiniger met water en voeg dan 1/4 tot 1/2 dop vloerreinigingsmiddel toe.

Klik hier voor meer informatie

Kärcher Floor Care vloerreinigingsmiddel 500ml Gewaxt parket

Dit vloerreinigingsmiddel is geschikt voor het reinigen van geoliede en wasbehandelde houten vloeren en geeft je vloer een mooie glans. Dit product voorkomt vergrijzing én beschermt het hout tegen vocht. Zo voorkomt deze vloerreiniger een verweking van de ondergrond. Gebruik: vul de properwatertank van je vloerreiniger met water en voeg dan 1/4 tot 1/2 dop vloerreinigingsmiddel toe. Voor een manuele poetsbeurt gebruik je 2 tot 3 dopjes per 5l water.

Klik hier voor meer informatie

Kärcher Floor Care vloerreinigingsmiddel 500ml Universeel

Dit universeel vloerreinigingsmiddel is geschikt voor het reinigen van alle harde vloeren en zorgt voor een mooie glans. Dit product beschermt hout tegen vocht om verweking van de ondergrond te voorkomen. Deze universele vloerreiniger geeft een streeploos resultaat. Gebruik: vul de properwatertank van je vloerreiniger met water en voeg dan 1/4 tot 1/2 dopvloer reinigingsmiddel toe. Voor een manuele poetsbeurt gebruik je 2 tot 3 dopjes per 5l water.

Klik hier voor meer informatie

Kärcher Floor Care vloerreinigingsmiddel 500ml Steen

Dit vloerreinigingsmiddel is geschikt voor het reinigen van stenen vloeren, muren en tegels maar kan ook gebruikt worden voor vinyl, PVC en linoleum. Het reinigingsmiddel verwijdert snel en efficiënt vuil en voetsporen en geeft een streeploos resultaat. Gebruik: vul de properwatertank van je vloerreiniger met water en voeg dan 1/4 tot 1/2 dop vloerreinigingsmiddel toe. Voor een manuele poetsbeurt gebruik je 2 tot 3 dopjes per 5l water.

Klik hier voor meer informatie