Karcher rioolreinigingsset 15m

1 van3
Kenmerken
Lengte
15 m

Merk
Karcher 

99,95
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De rioolreinigingsset van Kärcher wordt gebruikt voor het vrijmaken van verstopte afvoerbuizen en leidingen. Door middel van de vier achterwaarts gerichte hogedruksproeiers wordt de slang in de leiding geduwd om de verstopping te verwijderen. De slang bevat een doorlopende markering en markeringsring om de voortgang in het riool aan te duiden. Deze flexibele kwaliteitsslang zorgt voor een perfecte reiniging. De slang heeft een vlechtwerk van textiel, een extra korte messing sproeier voor optimale beweeglijkheid in het riool, een knikbescherming in de slang en een messing aansluiting voor een lange levensduur. Deze rioolreinigingsset is geschikt om in en rond het huis te gebruiken in combinatie met een Kärcher hogedrukreiniger.

  • Extra korte messing sproeier
  • Continue markering en markeringsring
  • 4 achterwaartse hogedruksproeiers
  • Krachtige reiniging
  • Bajonetaansluiting

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Lengte
15 m
Algemene kenmerken
Merk
Karcher 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
25,5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,76 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
28,6 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
7,5 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
126025
Leverancierscode
26377670
EAN- / barcode
4002667005646

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis