Laserliner CombiFinder Plus elektronische metaaldetector

1 van3
Kenmerken
Spanningswaarschuwing
Ja

Merk
Laserliner 

49,99
Levering binnen 4 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Met de elektronische metaaldetector Combifinder Plus van Laserliner is het gericht zoeken naar metalen zoals wapeningsijzer, verwarmingsbuizen en waterleidingen mogelijk. De handige ééntoetsbediening zorgt voor de omschakeling van de verschillende meetmodi. Dankzij het bedieningsmenu op het LC-display kan het apparaat eenvoudig en veilig worden bediend. De detector met verlicht display werkt met akoestische en optische signalen voor het vinden van voorwerpen. De permanente spanningswaarschuwing waarborgt een hoge veiligheid. De Auto-Calibration past het apparaat direct na het inschakelen aan de verschillende ondergronden aan. De Auto-Cal Plus maakt een eenvoudige beperking van meetobjecten in de Metal-Scan-modus mogelijk.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Spanningswaarschuwing
Toepassing
Ijzer , Koper , Spanningvoerende leidingen 
Video-inspectie camera
-
Algemene kenmerken
Merk
Laserliner 
Duur van de garantie
4 jaar
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
12,5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,36 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
31,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
6 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
0,18 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
247990
Leverancierscode
080.955A
EAN- / barcode
4021563684199
Bebat Recupel

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis