Nite Ize Inova X5 LED zaklamp UV

1 van3
Kenmerken
Materiaal
Aluminium 

Hoogte
22 mm

Lengte
12,07 cm

Merk
Nite Ize 

59,99

Productinformatie


Omschrijving

De X5 UV LED zaklamp X5DMB-HUVT van Nite Ize is een ingenieus, nauwkeurig ontworpen instrument perfect voor professionals en hobbyisten die superieure UV-belichting vereisen. De 5 UV LEDs worden beschermd en zijn verzonken in de bewerkte aluminium behuizing die schokbestendig en bestand tegen druk en water is. De zaklamp is met precisie ontworpen voor bescherming bij extreem gebruik.

De Inova LED zaklampen hebben een superieure lichtprojectie en een zeer solide betrouwbaarheid, ze zijn gemaakt om jaren intensief gebruikt te worden en er is geen detail over het hoofd gezien bij het creëren van deze zaklampen met buitengewone robuustheid en prestatievermogen.

UV-licht kan worden gebruikt om lijmen te behandelen, frauduleuze valuta en ID´s op te sporen, bloed en lichaamsvloeistoffen te onderzoeken tijdens een misdaadscène, voor een hotel inspectie, om lekken op te sporen van een voertuig, bij knaagdier detectie en voor het identificeren van reparaties in keramiek, schilderijen, en tapijten. Ongeacht wat de taak is, de X5 zaklamp zal je een betrouwbaar, kwalitatieve en hoogwaardige UV verlichting bieden.

Bescherm je huid tijdens het gebruik in geval van een lekdetectie. Blootstelling aan UV-straling kan schadelijk zijn voor je gezondheid. Dit licht straalt intens ultraviolet licht tijdens het gebruik en het meeste UV licht is niet zichtbaar. Draag zeker geschikte oogbescherming dat UV licht blokkeert. Kijk niet rechtstreeks naar het licht tijdens de werking. Blootstelling aan UV licht, zelfs voor een korte periode, kan je ogen beschadigen.

  • 5 UV LEDs
  • Bewerkte aluminium behuizing
  • Schok- en drukbestendig
  • Waterbestendig
  • 2 standen: hoog en laag vermogen
  • 2 123A Li-Ion batterijen inbegrepen

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Materiaal
Aluminium 
Schokbestendig
Fysieke kenmerken
Hoogte
22 mm
Lengte
12,07 cm
Gewicht
0,24 kg
Algemene kenmerken
Merk
Nite Ize 
Duur van de garantie
2 jaar
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
11,43 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,24 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
22,86 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
2,54 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
932507
Leverancierscode
NIX5DMB-HUVT
EAN- / barcode
94664020016
Bebat Recupel

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis