Original luchtverfrisser monza

Kenmerken
Geurbeschrijving
Zoete belofte & sex-appeal 

Model
Startkit 

14,99
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De Original luchtverfrisser monza is een exclusief design met een geurcombinatie van ananas, perzik en een vers boeket bloemen, aangevuld met chocolade en karamel. De luchtverfrisser is horizontaal en verticaal te bevestigen in het ventilatierooster door middel van de clip op de luchtverfrisser. De auto luchtverfrisser gaat tot 90 dagen mee. De discrete geur wordt langzaam afgegeven door geconcentreerde geuressences en technologisch geavanceerde polymeren die worden gebruikt als drager van het aroma. Deze luchtverfrisser is verpakt in een duurzame polymeer die volledig veilig is voor het interieur van je wagen.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Geurbeschrijving
Zoete belofte & sex-appeal 
Fysieke kenmerken
Model
Startkit 
Kleur
Wit 
Aantal
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
11,2 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,06 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
4,2 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
10,6 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
930031
Leverancierscode
1710927
EAN- / barcode
5902802110022
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P264: Na het werken met dit product la peau grondig wassen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P273: Voorkom lozing in het milieu.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis