Pattex Hard Classic PVC-lijm 250ml

1 van2
Kenmerken
Type lijm
Pvc lijm 

Toepassing
Lijmen 

Inhoud
250 ml

Droogtijd
5 min

Gebruik
Binnen 

Materiaal van doeloppervlak
PVC 

11,89
47,56/l
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze harde PVC-lijm is toepasbaar voor de verlijming van buizen en hulpstukken in hard-PVC, voor sanitaire toepassingen, PVC-dakgoten en afvoerbuizen. De lijm van extra sterke kwaliteit is sneldrogend en heeft een groot hechtvermogen. Hij creëert geen drukleidingen en geen diameter-verschillen.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type lijm
Pvc lijm 
Gebruik
Binnen 
Kleur
Transparant 
Verpakking
Pot 
Technische kenmerken
Toepassing
Lijmen 
Inhoud
250 ml
Droogtijd
5 min
Materiaal van doeloppervlak
PVC 
Algemene kenmerken
Merk
Pattex 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
7,5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,37 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
7,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
8,8 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
15515
Leverancierscode
1001020
EAN- / barcode
5410091269876
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P403+P233: Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P260: Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Volledige prestatieverklaring

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis