Powerplus Dual Power POWDP8035 LED straler op statief 2x20 W

1 van5
Kenmerken
Breedte
1 m

Hoogte
1,79 m

Lengte
87 cm

Merk
Powerplus Dual Power 

110,-
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

49,-
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze dubbele 20V POWDP8035 werklamp van Dual Power is een ideale lichtbron in tal van situaties en ruimtes binnenshuis. De werklamp bestaat uit 2 krachtige LED lampen op een stevige statief. De lampen kunnen onafhankelijk van elkaar gebruikt worden. Daardoor is er voor elk van beide lampen minstens één 20V accu nodig.

Alternatief kunnen de lampen ook via het meegeleverde snoer op een regulier 220V-stopcontact aangesloten worden. Het driepootstatief is telescopisch verlengbaar tot een hoogte van 2 meter.

De lampen kunnen zowel horizontaal als verticaal om 360° gedraaid worden. Ze beschikken elk over een eigen dimmer om de lichtsterkte te regelen. Zo kan deze Dual Power werklamp perfect aan elke mogelijke situatie aangepast worden. De duurzame lampen hebben een werktijd van minstens 2 uur op volle sterkte, bij het gebruik van een volgeladen 20V 2,0Ah accu. Bij het gebruik van een 2x20V 4,0Ah accu loopt de werktijd op tot 8 uur op volle sterkte.

Het netsnoer kan bovendien eenvoudig opgerold worden aan de daarvoor voorziene haakjes. Zo kan de werklamp snel en compact opgeborgen worden.

  • Eenvoudig opzetbaar en inklapbaar statief
  • Werktijd 2 uur
  • Netsnoer eenvoudig op te bergen met haken
  • Compatibel met 20V als 2x20V Dual Power batterij
  • Batterij en lader apart verkrijgbaar

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Breedte
1 m
Hoogte
1,79 m
Lengte
87 cm
Gewicht
1,849 kg
Algemene kenmerken
Merk
Powerplus Dual Power 
Garantieperiode
3 jaar 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
100 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
2 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
870 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
17,9 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
973728
Leverancierscode
POWDP8035
EAN- / barcode
5400338095061
Recupel

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis