Protecton motorolie 5W-30 C3 5l

Kenmerken
Inhoud
5 l

Merk
Protecton 

50,99
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De motorolie 5W30 C3 van Protecton is brandstofbesparend en biedt een uitstekende bescherming tegen slijtage. De olie bevordert een vlotte koude start, legt een veilige smeerfilm bij zeer hoge bedrijfstemperaturen en zorgt voor een verminderde vorming van verbrandingsresten (mid-SAPS).

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Inhoud
5 l
Algemene kenmerken
Merk
Protecton 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
12 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
4,468 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
22,9 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
30,2 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
587886
Leverancierscode
1890522
EAN- / barcode
8711293463497
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. P264: Na het werken met dit product la peau grondig wassen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis