RainX Trigger anti-Regen 500ml

Kenmerken
Type
Onderhoud 

Gebruiksklaar
Ja

Inhoud
0,5 l

Breedte
92 mm

Hoogte
25 mm

Lengte
23,8 cm

14,29
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Anti-Regen RainX Trigger verbetert drastisch zichtbaarheid bij het autorijden tijdens nat weer. Behandel zowel je voorruit als achterruit met Anti-Regen RainX Trigger en de regendruppels zullen als het ware van de ruit wegvliegen tijdens het rijden. Het afstotend effect verbetert zo de zichtbaarheid en de veiligheid bij regenweer.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type
Onderhoud 
Breedte
92 mm
Hoogte
25 mm
Lengte
23,8 cm
Gewicht
0,4 kg
Aantal
Technische kenmerken
Gebruiksklaar
Inhoud
0,5 l
Algemene kenmerken
Merk
RainX 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
9,2 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,5 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
23,8 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
2,5 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
843409
Leverancierscode
1831100
EAN- / barcode
8410410260635
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. R67: Dampen kunnen slaperigheid en duizeligheid veroorzaken. R11: Licht ontvlambaar. H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P303+P361+P353: Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P233: In goed gesloten verpakking bewaren. P304+P340: Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis