Restore benzinebehandeling 250ml

Kenmerken
Type
Onderhoud 

Gebruiksklaar
Ja

Inhoud
0,25 l

Merk
Restore 

7,89
31,56/l
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type
Onderhoud 
Aantal
Gewicht
0,234 kg
Technische kenmerken
Gebruiksklaar
Inhoud
0,25 l
Algemene kenmerken
Merk
Restore 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
7 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,259 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
4 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
22 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
6577
Leverancierscode
1820638
EAN- / barcode
5411910407646
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
R65: Schadelijk: kan longschade veroorzaken na verslikken. R52/53: Schadelijk voor in het water levende organismen; kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. R48/20: Schadelijk: gevaar voor ernstige schade aan de gezondheid bij langdurige blootstelling bij inademing. R66: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P301+P310: Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. P331: GEEN braken opwekken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P260: Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. P273: Voorkom lozing in het milieu. P405: Achter slot bewaren.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis