Rubson Anti-infiltratie coating 10kg + 20% gratis

Kenmerken
Inhoud
12 kg

Verbruik
2 kg/m²

Merk
Rubson 

181,-
15,08/kg
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze anti-infiltratie coating is een gebruiksklare siliconenpasta voor renovatie en herstelling van alle soorten daken. Dankzij de Silico-technologie kan uw dak terug voor jaren alle weersinvloeden doorstaan. Toepassing op alle daktypes (vlak of hellend), in funderingen, bij de renovatie van goten of reparatie van golfplaten. Kan ook gebruikt worden voor het waterdicht maken van dak- en vloerdoorsteken. Kan op de meest voorkomende ondergronden zoals o.a. steen, baksteen, dakpannen, shingles, metaal, lood, zink, beton, hout... aangebracht worden. Hecht niet op o.a. kunstleien, PE, PP en EPDM.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Inhoud
12 kg
Verbruik
2 kg/m²
Verbruik
0,5 m²/kg
Algemene kenmerken
Merk
Rubson 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
28,5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
12,367 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
28,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
26,6 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
356948
Leverancierscode
1003850
EAN- / barcode
5412530761149
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis