Rubson Aquablock coating spray 300ml zwart

Kenmerken
Gebruik
Binnen , Buiten 

Toepassing
Lijmen 

Kleur
Zwart 

Materiaal
Hout (massief) , Kunststof , Metaal , Steen , Glas 

Merk
Rubson 

15,19
Levering binnen 5 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De Rubson Aquablock spray is een beschermende en vochtwerende rubberen coating die kan worden gebruikt om lekkages en scheuren af te dichten. Het verbruik is afhankelijk van de uit te voeren reparatie.

  • Overschilderbaar
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Sneldrogend
  • Perfecte dekking

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Gebruik
Binnen , Buiten 
Toepassing
Lijmen 
Materiaal
Hout (massief) , Kunststof , Metaal , Steen , Glas 
Verwerkingstijd
15 min
Fysieke kenmerken
Kleur
Zwart 
Algemene kenmerken
Merk
Rubson 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
5,7 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,33 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
21,1 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
5,7 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
906614
Leverancierscode
1057086
EAN- / barcode
3178041330428
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P410+P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P261: Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P262: Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis