St Marc Allesreiniger voor moeilijke reinigingen met dennenharszeep 1,6kg

1 van2
Kenmerken
Binnen/buitengebruik
Binnen 

Merk
St Marc 

5,59
Levering binnen 1 week
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Met de St. Marc allesreiniger met dennenharszeep voor moeilijke reinigingen pak je alle moeilijke reinigingen aan. Van de meest delicate materialen tot de moeilijkste klussen, met de allesreiniger krijg je alles proper: je schilderwerk, maar ook je vloeren, tuinmeubelen, keukenmeubels, marmer en zelfs speelgoed. Dit onderhoudsproduct van natuurlijke origine bevat geen schuurmiddel.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Binnen/buitengebruik
Binnen 
Algemene kenmerken
Merk
St Marc 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
14 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
1,9 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
22,8 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
6,4 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
829203
Leverancierscode
1008163
EAN- / barcode
3059942281661
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. EUH208: Bevat 1,2-benzisothiazool-3(2H)-on en Mengsel van 5-chloor-2-methyl4-isothiazolin-3-on [EC no.. 247-500-7] en 2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no.. 220-239-6] (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. P264: Na het werken met dit product -,handen grondig wassen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis