St Marc Allesreiniger voor moeilijke reinigingen met dennenharszeep 1,6kg

1 van2
Kenmerken
Toepassing
Multifunctioneel 

Inhoud
1,6 kg

Verdunning
Gebruiksklaar 

Merk
St Marc 

5,59
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Met de St. Marc allesreiniger met dennenharszeep voor moeilijke reinigingen pak je alle moeilijke reinigingen aan. Van de meest delicate materialen tot de moeilijkste klussen, met de allesreiniger krijg je alles proper: je schilderwerk, maar ook je vloeren, tuinmeubelen, keukenmeubels, marmer en zelfs speelgoed. Dit onderhoudsproduct van natuurlijke origine bevat geen schuurmiddel.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Multifunctioneel 
Inhoud
1,6 kg
Verdunning
Gebruiksklaar 
Algemene kenmerken
Merk
St Marc 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
14 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
1,9 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
22,8 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
6,4 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
829203
Leverancierscode
1008163
EAN- / barcode
3059942281661
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH202: Cyanoacrylaat. Gevaarlijk. Kleeft binnen enkele seconden aan huid en oogleden. Buiten het bereik van kinderen houden. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. R36: Irriterend voor de ogen.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P301+P312: Na inslikken: bij onwel voelen een Antigifcentrum of een arts raadplegen. P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. S46: In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. P264: Na het werken met dit product la peau grondig wassen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. S26: Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. S25: Aanraking met de ogen vermijden. P338: Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. S2: Buiten bereik van kinderen bewaren.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis