Turtle Wax Schoonmaakproduct autobekleding 400ml

Kenmerken
Inhoud
0,4 l

Gebruiksklaar
Ja

Type
Reiniging 

Aantal

Breedte
65 mm

Hoogte
65 mm

15,99
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Dit schoonmaakproduct voor autobekleding reinigt de stoffering diep en beschermt ze tegen koffie, sap, vet, voedsel, olie, modder en vuil. Zo zien je autozetels er na gebruik van deze reiniger weer als nieuw uit.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Inhoud
0,4 l
Gebruiksklaar
Fysieke kenmerken
Type
Reiniging 
Aantal
Breedte
65 mm
Hoogte
65 mm
Lengte
26,6 cm
Gewicht
0,35 kg
Algemene kenmerken
Merk
Turtle Wax 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
20,3 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,46 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
26,9 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
13,5 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
863894
Leverancierscode
1830905
EAN- / barcode
5010322783388
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H222: Zeer licht ontvlambare aerosol.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P410+P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis