Vanish vlekverwijderaar powergel voorbehandeling 200ml

Kenmerken
Inhoud
0,2 l

Merk
Vanish 

4,39
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Vanish Powergel Vlekverwijderaar verwijdert vlekken in je wasgoed in een handomdraai. De voorbehandeling met deze vlekverwijderaar met nieuwe inwrijfdop is de oplossing voor hardnekkige vlekken en geeft een perfect resultaat, al bij het eerste gebruik.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Inhoud
0,2 l
Algemene kenmerken
Merk
Vanish 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
5,8 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,25 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
18,9 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
3,9 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
829202
Leverancierscode
1054128
EAN- / barcode
8710552576374
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. R41: Gevaar voor ernstig oogletsel. EUH208: Bevat METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE AND METHYLISOTHIAZOLINONE. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P301+P312: Na inslikken: bij onwel voelen een Antigifcentrum of een arts raadplegen. P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. S51: Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken. S46: In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. S26: Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. S25: Aanraking met de ogen vermijden. S39: Een bescherming voor de ogen/voor het gezicht dragen. P262: Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. S2: Buiten bereik van kinderen bewaren.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis