Waarom kiezen voor een Bosch Indego robotmaaier?

Moeiteloos een mooi en streeploos gazon

De Indego robotmaaiers van Bosch maaien jouw gazon 100% zelfstandig! Voor mensen met een grote tuin én weinig tijd is de robotmaaier een ideale oplossing.

Bovendien berekent het intelligente navigatiesysteem LogiCut het meest efficiënte maaitraject voor jouw gazon. Hierdoor is de Indego robotmaaier sneller klaar  met maaien en toont hij mooie parallelle banen. Doordat de robotmaaier op één acculading een groter gebied efficiënter kan maaien, wordt de levensduur van de robotmaaier verlengd.

Wil jij ook zo'n handige tuinhulp? Bestel dan nu je Bosch Indego robotmaaier bij Hubo

Voordelen van de Bosch Indego robotmaaiers

De Indego robotmaaiers van Bosch kunnen door de Narrow Passage functie zeer nauwe doorgangen van slechts 90 cm (rand tot rand) nauwkeurig passeren.

Door de intelligente LogiCut-functie worden gazons altijd in parallelle banen gemaaid, waardoor jouw gazon sneller en efficiënter wordt gemaaid in vergelijking met kris-kras maaien. Je gazon wordt tot 70% sneller gemaaid in vergelijking met een robotmaaier zonder LogiCut-functie. Hierdoor zijn de prestaties en levensduur van de Bosch robotmaaiers hoger dan andere robotmaaiers.

Het mulchsysteem van de Indego verspreidt gemaaid gras gelijkmatig over jouw tuin. Het gemaaide gras is een natuurlijke meststof die het gazon duurzaam bemest en zorgt voor een gezond gazon.

Met de MultiArea-functie kunnen maximaal drie verschillende gazongedeeltes worden gemaaid, met een totale oppervlakte van 300 m² (Indego XS 300), 500 m² (Indego S 500) of 700 m² (Indego M 700).

De Indego werkt na installatie volledig zelfstandig en rijdt na gebruik zelfstandig terug naar het laadstation om op te laden. Heeft de maaier niet het gehele gazon gemaaid? Dan vertrekt deze automatisch opnieuw totdat het hele gazon is gemaaid.

Met de SpotMow-functie kunt u kleine gazongedeeltes van maximaal 9 m² maaien. De Indego robotmaaiers van Bosch zijn dus ideaal voor het maaien van kleinere en moeilijk bereikbare gazongedeeltes,  bijvoorbeeld onder tuinmeubelen.