Minerva elektrische fiets met middenmotor voor maar 1.399,-

Koop vanaf zaterdag 12 september de Minerva Estrel Comfort exclusief bij Hubo! Deze elektrische fiets met middenmotor is van jou voor maar €1.399. Verkrijgbaar als dames- of herenfiets vanaf zaterdag in je Hubo winkel. Actieprijs geldig tem 27/09/2020. 

  • Accu: 36V Li-Ion 13,8 Ah, afneembaar, onder bagagedrager
  • Actieradius accu: meer dan 100km
  • Versnellingen: Shimano Alivio 9 versnellingen met gripshifter
  • Motor: High Speed Gear 36V / 250W, centraal in het kader
  • Axa Solid antidiefstal-slot
  • Fietscomputer
  • Schwalbe anti-lek banden

 

5 jaar omniumwaarborg

Minerva biedt 5 jaar omniumwaarborg op je elektrische fiets! Herstelling aan huis of bij 1 van de meer dan 100 servicepunten van Servicebike. Er is altijd wel een service punt bij jou in de buurt. Zelfs een lekke band wordt gratis hersteld.

Krachtige middenmotor

De Minerva Estrel Comfort heeft een geluidloze middenmotor van 250 Watt. De middenmotor is gemonteerd onderaan de trapas. Het lage zwaartepunt zorgt voor een betere wegligging. 

Makkelijk afneembare batterij

De 36V Lithium-ion batterij bevindt zich onder de bagagedrager en is makkelijk afneembaar. Door de krachtige batterij heeft de Minerva Estelle Comfort een actieradius van meer dan 100km. 

Vering voor schokdemping

Extra fietscomfort met de verende voorvork. Die zorgt voor extra schokdemping. De fiets is uitgerust met reflecterende antilekbanden van Schwalbe. 

Shimano Alivio 9 versnellingen

Uitgerust met een Shimano Alivio systeem met 9 versnellingen. Wissel vlot van versnelling met de draaischakelaar.

LED-verlichting

Met de heldere LED verlichting vooraan en achteraan ben je goed zichtbaar in het verkeer. De lichten worden aangedreven door batterijen. 

Selle Royal zadel

Het comfortabele Selle Royal zadel zorgt voor extra rijplezier. Het zadel is makkelijk verstelbaar in hoogte. 

Gerelateerde producten

Bij Hubo vind je naast de collectie (elektrische) fietsen een ruim assortiment fietsaccessoires zoals fietsverlichting, fietstassen, fietspompen, fietsendragers, fietsenrekken, fluo hesjes, fietshelmen,... Bestel eenvoudig online of bij de hubo winkel in jouw buurt.

Fietsverlichting

Zorg ervoor dat je gezien wordt op de fiets! Bij Hubo vind je een uitgebreid assortiment fietsverlichting om voor- en achteraan je fiets te bevestigen. 

Fietspompen

Door je fietsbanden regelmatig op te pompen rijdt je fiets veel vlotter. Ontdek hier ons assortiment voetpompen, handpompen, minipompen,...

Fietsendragers

Neem je de fiets mee op vakantie? Of combineer je auto en fiets voor het woon-werkverkeer? Dan komt een fietsendrager handig van pas!

Fietsenrekken

Een fietsenrek is erg handig als je meerdere fietsen dicht bij elkaar wil plaatsen. Ontdek hier ons assortiment fietsenrekken.