Assortiment

Assortimenten in de kijker

Het assortiment bestaat uit verschillende soorten brievenbussen, zodat je er zeker één vindt naar je smaak, van moderne designs tot klassieke brievenbussen.

Koppel een aanhangwagen achter je auto om over meer laadruimte te beschikken. Breid hem vervolgens uit met handige accessoires die eveneens beschikbaar zijn op onze website!  

Goed gereedschap is het halve werk. Daarom biedt Hubo een uitgebreid en kwalitatief assortiment gereedschap en machines. Maak je keuze en ga aan de slag!

Een serre verhoogt het kweekplezier van elke tuinier! We hebben een aanbod aan serres voor kleinere tuinen met een beperkte ruimte tot serres met een groot kweekoppervlak. 

 

Alles voor de doe-het-zelver

 

Hubo richt zich op de doe-het-zelf markt met een uitgebreid en hoog kwalitatief assortiment merkproducten. Het Hubo winkelaanbod telt zo’n 25.000 doe-het-zelf artikelen en aanverwanten voor in en rond het huis. Onze doe-het-zelf zaken hebben een oppervlakte van 2.000 tot meer dan 3.000m².

Het assortiment van Hubo verandert al naar gelang het seizoen. Ook introduceren we met regelmaat nieuwe producten en merken en zijn op veel van onze producten dikwijls interessante promoties van toepassing. Kan ik alle producten van Hubo online raadplegen? Slechts een deel van onze producten kan je op onze website terugvinden. We werken er dagelijks aan om ons online assortiment voor de klanten verder uit te breiden.