Schragen & schoren

Loading...

Schragen en schoren kopen bij Hubo

Schragen of schoren kopen? Schragen en schoren bieden ondersteuning tijdens je verbouwingen. Ze bieden steun om bijvoorbeeld een dak mee te dragen. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment schragen en schoren van merken zoals Altrad, Practo Garden, Kreator en nog veel meer. Onze schragen en schoren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Hieronder zetten we de verschillende soorten schragen en schoren voor jou op een rijtje.

Schraag of schoor kiezen?

Schragen

Een schraag is een handig hulpmiddel en kan als onderstel dienen voor een tafel, als tijdelijk werkblad of steun. Bij Hubo vind je schragen in verschillende materialen: aluminium schragen, houten schragen en extra stevige stalen schragen. Kies voor verstelbare schragen om op een aangename manier te kunnen werken. Verstelbare schragen kan je namelijk eenvoudig op de juiste hoogte instellen.

Schoren of steunpilaren

Een schoor of steunpilaar wordt gebruikt om een constructie zoals een dak te ondersteunen. Een schoor wordt schuin ingezet op een constructie en zorgt voor meer stevigheid bij bijvoorbeeld dakwerken.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment schragen en schoren. Bestel eenvoudig online of ga naar je Hubo winkel.