Ventilatie

Ventilatiemateriaal kopen bij Hubo

Op zoek naar een goede ventilatie voor in huis? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment ventilatie van merken zoals Domo, Profile, Eurom, Eglo, Powerplus, Renson en nog veel meer. Wij hebben niet alleen ventilators en ventilatieroosters, maar ook installatiemateriaal om je ventilaties eenvoudig te monteren voor je in ons assortiment. Hieronder zetten we de verschillende soorten ventilatie voor jou op een rijtje.

Wat is ventilatie?

Ventilatie zorgt voor verse lucht in huis en ook voor de afvoer van vervuilde binnenlucht. Een goede verluchting is heel belangrijk in huis. Daarom hebben wij bij Hubo verschillende toestellen zoals een ventilator of ventilatierooster die je hierbij kunnen helpen.

Hoeveel ventilatie per ruimte nodig?

De hoeveelheid lucht dat je moet toevoeren (uitgedrukt in m³/h) is afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte. Zo moet je per vierkante meter 3.6m³/h toegevoerde lucht voorzien. Voor enkele ruimtes mag dit beperkt worden. Zo mag een slaapkamer, speelkamer of bureau beperkt worden tot 72m³/h en voor een living tot 150m³/h. Op deze manier zorg je voor een goede verluchting in je huis.

Welke ventilatie kiezen?

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment ventilatie. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.