Dierenverzorging

Dierenverzorging kopen bij Hubo

Vind de Hubo winkel met dierenvoeding bij jou in de buurt

Ons assortiment dierenverzorging is in meer dan 65 Hubo winkels verspreid over het hele land verkrijgbaar. 

Welke dierenverzorging kiezen?

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment aan dierenverzorging om je huisdier uitstekend te verzorgen. Hieronder zetten we de verschillende soorten dierenverzorging voor jou op een rijtje.

Hondenvoeding

Eten & drinken

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment dierenvoeding voor je hond, kat, vogel, knaagdier, konijn, kip en andere neerhofdieren. Er zijn verschillende soorten dierenvoeding zoals droogvoer, nat voer en snacks. Verder hebben we in ons assortiment ook allerlei eetbakken en drinkbakken voor je huisdier. Denk maar aan een etensbak voor je hond of kat, een kippenvoerbak, een drinkfles voor je knaagdier of een drinkklok voor vogels. 

Kippenhok

Slapen & transport

Een aangename slaapplek is voor elk huisdier belangrijk. Bij Hubo hebben we verschillende slaapplekjes voor honden, katten, knaagdieren en vogels klaar staan. Zo vind je in ons assortiment hondenmanden, kattenbedden, konijnenhokken, kippenhokken, hamsterkooien, vogelkooien en nog veel meer. Maar ook een transportkooi, draagtas of hondenbuggy om je huisdier mee naar de dierenarts of op verplaatsing te nemen hebben we voor je in ons assortiment.

Hondenleiband

Halsbanden & looplijnen

Een halsband of looplijn is zeer handig wanneer je met je hond wil gaan wandelen. Bij Hubo vind je niet alleen hondenhalsbanden maar ook kattenhalsbanden. Verder vind je ook hondenharnassen terug in ons assortiment zodat de nek niet onnodig belast wordt. Ontdek ons volledig assortiment halsbanden en looplijnen. Zo kan jij veilig met je viervoeter op stap gaan.

Voederhuisje voor vogels

Voederhuisjes

Een voederhuisje is perfect om de vogels in je tuin eten te geven. Maar ook voor je parkiet binnenshuis. We hebben verschillende soorten voederhuisjes zoals een staand voederhuisje of een voederhuisje om te hangen. Ontdek alle voederhuisjes voor vogels in ons assortiment.

Kattenspeelgoed

Dierenspeelgoed

Om je huisdier voldoende te laten bewegen is dierenspeelgoed een handig hulpmiddel. Bij Hubo hebben we dierenspeelgoed voor je hond en kat voor je in huis. Zo vind je een krabpaal, een bal, een knuffel, piepspeelgoed en nog veel meer in ons assortiment. Ontdek al ons dierenspeelgoed en vind het juiste speelgoed voor jouw huisdier!

Hondenpoepzak

Verzorging

Een goede verzorging voor je huisdier is zeer belangrijk. zo vind je bij Hubo een ruim assortiment aan borstels, kammen, kattenbakken en vullingen, hondenpoepzakjes, dierenshampoo’s en nog veel meer. Ontdek alle verzorgingsmiddelen voor je huisdier in ons assortiment.

Hondenkledij

Dierenkledij

Om veilig met je hond te gaan wandelen in het donker is een veiligheidsvest voor honden een handig hulpmiddel. Op deze manier is je hond duidelijk zichtbaar voor anderen en biedt het een extra veiligheid voor je hond. Ontdek ons assortiment dierenkledij.