Bouwafvalzakken

Loading...

Bouwafvalzakken kopen bij Hubo

Bouwafvalzakken kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment bouwafvalzakken van merken zoals Practo Home en nog meer. Wij hebben zowel bouwafvalzakken als puinruimzakken. Onze zakken voor bouwafval zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Hieronder zetten we de verschillende soorten bouwafvalzakken voor jou op een rijtje.

Welke bouwafvalzak kiezen?

Bouwafvalzakken

Verbouwingen brengen altijd heel wat vuil en afval met zich mee. Voor persoonlijk gebruik is een container niet interessant qua prijs en is vaak veel te groot. Daarom zijn bouwafvalzakken de ideale oplossing. Zo kan je op een relatief goedkope manier je bouwafval weggooien. Verder zorgt BRN ervoor via een nationaal ophaalnetwerk dat je bouwafvalzakken binnen max. 5 werkdagen wordt opgehaald.

Puinruimzakken of LDPE zakken

Een puinruimzak is iets minder stevig en kleiner dan een bouwafvalzak, maar ideaal om klein puin in te verzamelen. De puinruimzak is licht en makkelijk draagbaar.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment bouwafvalzakken. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.