Schroefmachines

Loading...

Schroefmachines kopen bij Hubo

Een schroefmachine kopen? Bij Hubo vind je een mooie selectie accu schroefmachines van merken zoals Bosch, Powerplus en Black+Decker.
Schroefmachines zijn handig gereedschap om vlot schroeven vast of los te draaien. Ze vereisen weinig klemkracht, ze zijn klein en liggen gemakkelijk in je hand waardoor ze heel comfortabel zijn om mee te werken.

Hoe kies ik de juiste schroefmachine?

Een schroefmachine kiezen doe je eerst op basis van hoe zwaar het schroefwerk is dat je wil doen. Hierbij kijk je naar de voltage van de schroefmachine. Hoe zwaarder het schroefwerk, hoe hoger je voltage moet zijn. Voor licht schroefwerk zoals het monteren van kastjes gebruik je best een schroefmachine met 3.6 of 4.8 volt. Heb je schroefwerk in materialen zoals hout of gips? Dan kies je best voor een schroefmachine met 7.2 of 10.8 volt. Bij zwaardere schroefklussen, kies je beter voor een schroefboormachine.
Verder kan je ook kijken of de machine nog extra losse opzetstukken of een verwisselbare accu heeft zodat je nog efficiënter kan werken.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment schroefmachines. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.