Freesmachines

Freesmachine kopen bij Hubo

Een freesmachine kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment freesmachine van merken zoals Bosch, Powerplus en nog meer.
Groeven maken of randen afwerken? Dan is de klus met een freesmachine zo geklaard! Er zijn verschillende soorten freesmachines. Zo heb je een bovenfrees, een lamellenfrees en een muurfrees.
Hieronder zetten we de verschillende soorten freesmachines voor jou op een rijtje.

Welke freesmachine kiezen?

Bovenfrezen

Om hout te bewerken is de bovenfrees het meest geschikt. Met een bovenfrees kan je in hout eenvoudig gleuven of profielranden maken en allerlei vormen uitfrezen. Een bovenfrees is ook geschikt om precisie zaagwerk uit te voeren.

Lamellenfrezen

Met een lamellenfrees maak je eenvoudig houtverbindingen door groeven te frezen waarin perfect een lamel past. Hierbij frees je groeven in de vorm van een halve cirkel aan de zijkant van je houten werkstuk. Op deze manier kan je twee houten werkstukken met behulp van een lamel aan elkaar verbinden.

Muurfrezen

Een muurfrees is ideaal om sleuven in een muur te maken waarin je kabels en leidingen kan wegwerken. Hierbij frees je parallelle gleuven in een muur of beton. De muurfrees is eenvoudig, nauwkeurig en aangenaam om mee te werken.

Bij Hubo vind je een ruim assortiment freesmachines. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.