Multitools

Multitool kopen bij Hubo

Een multitool kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment multitools van merken zoals Bosch, Kreator, Piranha en Powerplus.
Een multitool of multifunctioneel gereedschap is klein en veelzijdig. Dankzij de diverse hulpstukken die er voor multitools beschikbaar zijn, kan je ze voor een groot aantal kluswerken gebruiken. Je kan een multitool bijvoorbeeld gebruiken om te schuren, snijden, zagen, polieren, afkorten,...

Multitools met snoer of accu

Je hebt de keuze uit multitools met een snoer of multitools met een accu. Multitools met accu zijn flexibeler in gebruik. Houd bij een multitool met accu wel rekening met de werkduur van de accu.

Vind de juiste accessoires voor je multitool

Bij een multitool horen een hele hoop accessoires zoals zaagbladen, schuurpapier, schaafijzers, snijschuiven en meer. Bij Hubo hebben we zowel afzonderlijke accessoires als complete accessoiresets. Zo vind je beslist de accessoires die passen bij jouw multitool en de klus die je wil uitvoeren.

Bij Hubo vind je een ruim assortiment multitools. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.