Compressoren

Compressor kopen bij Hubo

Op zoek naar een compressor om je luchtmatras of fietsbanden mee op te blazen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment compressoren van merken zoals Powerplus, Stanley, Campingaz en nog veel meer. Met dit toestel kan je lucht samenpersen en onder een hogere druk beschikbaar stellen. Hierdoor kan je er ook verschillende luchtgereedschappen mee aandrijven zoals niet- en nagelapparaten of verfspuiten.

Hoe kies ik de juiste compressor?

Als eerste bepaal je waarvoor je een compressor wil gebruiken. Zo kies je voor intensief gebruik best voor een grote inhoud van luchttank. En voor een niet intensief gebruik is een kleine luchttank voldoende.

Verder is het ook belangrijk om te kijken of je een olievrije of oliegesmeerde compressor nodig hebt. Olievrije compressoren zijn onderhoudsvriendelijk en blazen olievrije lucht uit. Bij een oliegesmeerde compressor moet je de oliepeil goed in de gaten houden zodat het op het juiste olieniveau blijft. Natuurlijk moet je deze olie dan ook regelmatig verversen. Deze zijn over het algemeen ook stiller en duurzamer dan een olievrije compressor.

Ook kan je kijken naar de mobiliteit, grootte, luchttankinhoud, maximale luchtdruk en aanzuigvermogen om de geschikte compressor te kiezen. Zo kan je inschatten of je er alleen een fietsband mee kan oppompen of het ook kan gebruiken voor een verfspuit. Voor verfspuiten heb je veel vermogen nodig en een langdurige constante luchtstroom voor een schitterend resultaat.

Ontdek meer informatie over de verschillende soorten compressoren in ons hulp en adviesartikel.

Compressor accessoires

Verder hebben we ook nog allerlei accessoires voor dit toestel. Zo hebben we slangen, pneumatische pistolen, verloopstukken, koppelingen en nog veel meer voor jou in ons assortiment. Op deze manier is je compressor zeker goed uitgerust zodat je hem kan gebruiken.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment compressoren. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.