Schaafmachines

Schaafmachine kopen bij Hubo

Een schaafmachine kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment schaafmachines van merken zoals Bosch, Powerplus en nog meer.
Een schaafmachine kan je gebruiken om een stukje van de oppervlakte weg te halen of te schaven. De schaafmachine wordt vooral gebruikt om ruw hout glad te maken of geverfde lagen weg te halen.

Hoe werkt een elektrische schaafmachine?

In een elektrische schaafmachine bevindt zich aan de onderkant een schaaf met twee messen die het materiaal wegschrapen. De schaaf wordt aangedreven door middel van een elektromotor met een ketting. Rond de ketting zit een behuizing om de gebruiker te beschermen tegen het hoge toerental van de ketting. Verder is er ook een opvangzak voorzien voor stof of materiaalresten die bij het schaven vrijkomen.

Hoe kies ik een schaafmachine?

Als eerste kijk je naar het vermogen. Heb je een grote of zware schaafklus dan neem je best een schaafmachine met een hoog vermogen. Verder is het ook belangrijk om te kijken naar de snijdiepte zodat je zeker diep genoeg kan snijden om je werkklus te klaren.

Maak van jouw werkstuk een mooi en strak geheel met de schaafmachines van Hubo. Bij Hubo vind je een ruim assortiment schaafmachines. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.