Schuurmachines

Schuurmachine kopen bij Hubo

Op zoek naar een machine om te schuren? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment schuurmachines van merken zoals Bosch, Kreator, Powerplus en nog veel meer.
Een schuurmachine kan je voor verschillende schuurklussen gebruiken. We hebben zowel vlakschuurmachines, excentrische schuurmachines, bandschuurmachines, handpalmschuurmachines als multifunctionele schuurmachines, pneumatische schuurmachines en roterende schuurmachines.
Hieronder zetten we de verschillende soorten schuurwerktuigen voor jou op een rijtje.

Welke schuurmachine kiezen?

Bandschuurmachine

Heel snel materiaal weghalen is de specialiteit van de bandschuurmachine. Ook voor lange en grote oppervlaktes te schuren is een bandschuurmachine heel geschikt. De hoge schuursnelheid zorgt ervoor dat zwaar schuurwerk kan worden verricht in een handomdraai.

Vlakschuurmachine

Met onze vlakschuurmachine kan je verschillende klussen uitvoeren. Meestal wordt deze schuurmachine gebruikt voor fijnere afwerk klussen. Maar met de grootte van de zool kan je bepalen hoe snel je een grote of kleine oppervlakte kan schuren.

Excentrische schuurmachine

De ronde zool van de excentrische schuurmachine draait niet alleen rond maar beweegt ook excentrisch. Hierdoor krijg je een dubbele schuurwerking en zijn achtergelaten markeringen verleden tijd. Met een excentrische schuurmachine kan je sneller schuren en meer materialen weghalen.

Handpalmschuurmachine

De perfecte schuurmachine die in je handpalm past en moeilijke kleine oppervlaktes kan schuren, dat is de handpalmschuurmachine. Kenmerkend aan de handpalmschuurmachine is de driehoekige schuurzool. Met dit gereedschap wordt moeilijke oppervlaktes schuren gemakkelijk.

Pneumatisch schuurmachine

Een pneumatische schuurmachine wordt gebruikt in combinatie met een compressor. Dit type schuurwerktuig wordt aangedreven door de luchtdruk en heeft dus geen motor waardoor hij superlicht is. Deze kan gebruikt worden in combinatie met water om stofvrij te schuren. Een lange levensduur, een eenvoudige bediening en geen kans op brand- of explosiegevaar zin gegarandeerd met de pneumachine schuurmachine.

Roterend schuurmachine

Verschillende soorten roterende schuurmachines maken het mogelijk om in een ronde draaibeweging wanden en plafonds te schuren. Bovendien kan je een roterende schuurmachine gebruiken om de oppervlakte van materialen weer glanzend maken. Denk maar aan de langnekschuurmachine en de poliermachine.

Multifunctionele schuurmachine

Met de multifunctionele schuurmachine kan je meerdere schuurmogelijkheden toepassen. De multifunctionele schuurmachine is voorzien van verwisselbare zolen in verschillende maten en vormen. Lastig te bereiken hoeken en grote oppervlaktes schuren worden eenvoudig met de multifunctionele schuurmachine.

Klaar om je werkklus te schuren en af te werken? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment schuurmachines. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.