Haakse slijpers

Haakse slijper kopen bij Hubo

Een haakse slijper kopen? Bij Hubo hebben we een assortiment haakse slijpers van merken zoals Bosch, Kreator, Powerplus en nog meer.
Voor het afbramen van steen, het slijpen van materialen of voor ontroestklussen is de haakse slijper zeer geschikt. Een haakse slijper is beschikbaar in 3 maten: een haakse slijper van 115mm, 125mm en 230mm. Voor thuisgebruik heb je voldoende met een haakse slijper van 115mm en 125mm. Deze zijn kleiner en wendbaarder. Een haakse slijper van 230mm is zeer geschikt voor het grove werk.

Hoe kies ik een haakse slijper?

Een haakse slijper kies je afhankelijk van het type werk dat je ermee wil verrichten. Hierbij kijken we naar de diameter van de haakse slijper. Daarnaast kijk je ook naar het vermogen zodat het groot genoeg is. Hoe zwaarder je klus, hoe een hogere wattage je nodig hebt. Ook is het mogelijk om te kiezen tussen een haakse slijper met een snoer of met een accu.
Verder kan je de haakse slijper verder uitrusten met accessoires.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment haakse slijpers. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.