Cirkelzagen

Cirkelzaag kopen bij Hubo

Een cirkelzaag kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment cirkelzagen van merken zoals Powerplus, Bosch, Black en Decker, en nog veel meer.
Een cirkelzaag kan je herkennen aan het blad in de vorm van een stalen schijf. Deze schijf wordt met een motor tot een zeer hoog toerental aangedreven. De cirkelzaag kan ook gemonteerd worden in een zaagtafel. Met de cirkelzaag kan je eenvoudig planken, balken en platen doorzagen.

Welke cirkelzaag kiezen?

De cirkelzaag is verkrijgbaar in verschillende vormen. De diameter van het zaagblad bepaalt hierbij de vormgeving. Een zaagblad van ongeveer 25 centimeter is de gemiddelde diameter van een cirkelzaag. Voor industriële cirkelzagen heb je een groter zaagblad nodig dan voor een gewone cirkelzaag. De doorsnee van het zaagblad bepaalt de zaagdiepte en de straal bepaalt de maximale zaagdiepte. Het is belangrijk om te kijken op basis van het zaagblad welke cirkelzaag het meest geschikt is voor jouw werkklus.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment cirkelzagen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.