Decoupeerzagen

Loading...

Decoupeerzaag kopen bij Hubo

Een decoupeerzaag kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment decoupeerzagen van merken zoals Powerplus, Bosch, Black en Decker, en nog veel meer. De decoupeerzaag is ideaal voor wie veel in bochten zaagt maar je kan er ook in rechte lijnen mee zagen. Het is eenvoudig aangezien een decoupeerzaag met verschillende zaagbladen kan werken. Zagen door hout, plastic, gipsplaten, gelamineerd plaatmateriaal of keramische tegels vormen voor de decoupeerzaag geen probleem.

Hoe kies ik een decoupeerzaag?

Als eerste kijk je naar het vermogen van de decoupeerzaag. Zo kan je met een vermogen van 400 Watt de meeste klussen uitvoeren. Wanneer je dikke platen wilt verzagen kies je best voor een decoupeerzaag van minstens 600 Watt.
Bij een decoupeerzaag kan je ook de stroomvoorziening kiezen. Je kan kiezen voor een decoupeerzaag met kabel of met een accu.
Verder is de maximale snijdiepte ook van belang bij het kiezen van je decoupeerzaag. Zo ben je zeker dat je je werkklus kan uitvoeren en door het gewenste materiaal kan zagen.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment decoupeerzagen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.