Tafelzagen

Loading...

Tafelzaag kopen bij Hubo

Een tafelzaag kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tafelzagen van merken zoals Powerplus, Bosch, Black en Decker, en nog veel meer.
Bij een tafelzaag zit de elektrische zaagmachine verwerkt in het tafelblad. Dit is vaak een cirkelzaag of een lintzaag dat gemonteerd is op een zaagtafel. Deze zaagtafel wordt vooral gebruikt bij het zagen van grove en massieve materialen zoals bijvoorbeeld houten planken of houten balken.

Soorten tafelzagen

Er zijn verschillende soorten tafelzagen. Zo heb je een zaagtafel voor op een werkbank en een tafelzaag met een ingebouwd onderstel.
De zaagtafel voor op een werkbank is gemakkelijk om hem op je bestaande werkbank te plaatsen vermits hij niet over een onderstel beschikt. Bij een tafelzaag met een ingebouwd onderstel kan je makkelijk werken op een vaste positie.

Hoe kies ik de geschikte tafelzaag?

Bij het kiezen van een tafelzaag kijk je best naar de werkhoogte, het vermogen, de zaagdiepte en de accessoires. Om de juiste werkhoogte te bepalen kan je kiezen uit een tafelzaag met of zonder onderstel. Dit is belangrijk om veilig en aangenaam te werken. Het vermogen is belangrijk om de kracht te bepalen. Zo heb je voor groot materiaal, een hoger vermogen nodig en dus een krachtigere zaag. Wil je dikke materialen zagen? Kijk dan zeker ook naar de zaagdiepte van de zaagtafel. Om de tafelzaag compleet te maken is het altijd handig om nuttige extra’s apart er bij te kopen.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tafelzagen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.