Gereedschapskoffers

Gereedschapskoffer kopen bij Hubo

Op zoek naar een gereedschapskoffer om al je materiaal in op te bergen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment koffers voor gereedschappen van merken zoals Kreator, Stanley, Tayg, Keter en nog veel meer. We hebben zowel toolboxen als gereedschapskisten voor je in ons assortiment. Hieronder zetten we de verschillende soorten gereedschapskoffers voor je gereedschap voor jou op een rijtje.

Welke gereedschapskoffer kiezen?

Uitklapbare gereedschapskoffer

De uitklapbare gereedschapskoffer is meestal gemaakt van metaal. Wanneer je deze koffer uitklapt zie je al je materialen meteen trapsgewijs liggen. Met de uitklapbare gereedschapskoffer kan je je materialen zeer ordelijk opbergen.

Multifunctionele koffer of toolbox

Een ander soort koffer is de multifunctionele koffer. De multifunctionele koffer is klein en makkelijk om mee te nemen. Verder is de multifunctionele koffer gemaakt van kunststof. Meestal is de multifunctionele koffer ook voorzien van een uitneembare lade aan de binnenkant.

Stalen gereedschapskisten

Een stalen gereedschapskist is ideaal om geroot gereedschap in op te bergen. Maar deze stalen kist kan ook gebruikt worden als transportkist. De stalen gereedschapskist is zeer stevig en kan meestal vergrendeld worden met een hangslot.

Gereedschapstrolley

De gereedschapstrolley herken je aan de verschillende gereedschapskoffers die op elkaar zijn gestapeld en het handvat. De verschillende gereedschapskoffers kan je afzonderlijk gebruiken en na gebruik weer opbergen. Verder is de gereedschapstrolley handig en gemakkelijk te verplaatsen.

Gereedschapstas

De gereedschapstas is handig om mee te nemen en enkele spullen in op te bergen. Deze tas is niet alleen veilig, maar ook stevig en beschikt over een schouderriem waarmee je de tas overal mee naartoe kan nemen.

Kofferset met lades

Ook een kofferset met lades is mogelijk. Zo beschik je niet alleen over een koffer waar je groot materiaal kan insteken maar ook over lades waarin je fijne materialen kan opbergen. De kofferset met lades is makkelijk om mee te nemen en in verschillende groottes verkrijgbaar.

Gereedschapshouder

Met de gereedschapshouder heb je je handgereedschap makkelijk bij de hand. Onze houders bevestig je heel eenvoudig aan je riem. Verder beschikt de gereedschapshouder over verschillende vakjes om je gereedschap in te steken.

Bij Hubo vind je een ruim assortiment gereedschapskoffers. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.