Truwelen

Truwelen kopen bij Hubo

Op zoek naar een truweel om je cement te verwerken? Een troffel is zeer handig om te mengen, te scheppen of om iets aan te brengen over muren, plafonds en vloeren. Bij Hubo hebben we een assortiment truwelen van merken zoals Jung, Mack, Polet en nog zoveel meer. Hieronder zetten we de verschillende troffels voor jou op een rijtje.

Welke truweel kiezen?

Kattentong

De kattentong is de perfecte truweel voor professioneel gebruik. Hiermee kan je rondingen mooi afwerken en worden moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudiger. Verder zijn de kattentongen specifiek gemaakt voor het afwerken van pleistermortels.

Plakspaan

Wil je een pleisterlaag aanbrengen tegen je muur? Dit doe je het best met een plakspaan. Met de pleisterspaan kan je niet alleen pleister aan brengen maar ook lijm uitstrijken om een vloer te plakken.

Metserstruweel

De metserstroffel heeft rechte schouders en een afgerond punt. Verder is het metserstruweel ook vrij groot en ideaal voor cement, specie en pleister aan te brengen. Het metserstruweel wordt vooral gebruikt om deze materialen te verspreiden, vlak te maken of in een bepaalde vorm aanbrengen.

Betontroffel of poliertruweel

De betontroffel kan je makkelijk herkennen aan zijn spitse vorm. De betontroffel wordt ook wel eens een poliertruweel genoemd. Deze troffel is ideaal voor het polieren van beton.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment truwelen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.